• 1400/11/02 - 10:54
  • تعداد بازدید خبر : 366
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

«همانا فاطمه پاره تن من است کسی که او را خشمگین سازد مرا خشمگین ساخته.»حضرت محمد( ص)

میلاد حضرت بتول و هدیه آسمانی خدا به رسول، بانوی ملکوت و جبروت،حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها،روز مادر و هفته بزرگداشت زن ولادت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مبارک باد

فاطمه از زبان رسول خدا(ص)

«... دخترم فاطمه، سیده زنان جهان از اولین و آخرین است و او پاره تن من و نور چشم من و میوه دل من و روح من در بدن من است؛ او حوریهای است به صورت انسان؛ هنگامی که در محرابش به عبادت در پیشگاه پروردگارش می ایستد، نور او برای فرشتگان آسمان می درخشد؛ همچنان که نور ستارگان برای اهل زمین می درخشد...».

«بهشت، مشتاق چهار تن از بانوان است: مریم دختر عمران، آسیه همسر فرعون، خدیجه دختر خویله و فاطمه علیها السلام دختر محمد صلی الله علیه وآله وسلم»

«... روز قیامت، منادی از زیر عرش ندا می کند: ای اهل محشر! سر به زیر افکنید و چشم ها را ببندید تا فاطمه علیها السلام از صراط عبور کند: و او عبور می کند در حالی که هفتاد هزار نفر از حوریان بهشتی همراه اویند.»

* مولود بهشتی

پیامبر اسلام در سال پنجم بعثت، سخت ترین فشارها را پشت سر می گذاشت که به اذن خدا، حادثه عظیم معراج رخ داد. حضرت، برای مشاهده ملکوت آسمان ها به معراج رفت. در آن شب، جبرئیل از میوه درخت طوبی به ایشان داد و پیامبر(ص) از آن، تناول کرد. ... و «کوثر»، نعمتی است که از برکت همان میوه بهشتی، به واپسین فرستاده خداوند، اعطا شد؛ مگر نه اینکه پیامبر(ص) همواره دخترش را می بوسید و می فرمود: «من بوی بهشت را از او استشمام می کنم».

*عفاف و حجاب

پیامبر(ص) روزی از مردم پرسید بهترین چیز برای زنان چیست؟ امیرالمومنین علی(ع) این سؤال را در منزل از حضرت زهرا پرسید و آن حضرت پاسخ داد: «اینکه مردان را نبینند و مردان نیز ایشان را نبینند.» و هنگامی که این پاسخ به پیامبر عرض شد، حضرت ایشان را تحسین و تصدیق فرمود: در تقسیم کارهای زندگی، وقتی رسول خدا(ص) کارهای بیرون منزل را به علی(ع) و کارهای داخل منزل را به فاطمه سلام الله علیها سپردند، حضرت زهرا فرمود: «جز خدا کسی نمی داند که چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از مواجهه با مردان معاف داشت.»

در منطق فاطمه زهرا سلام الله علیها، ویژگیهای جسمانی زن، فقط و فقط محدود در زندگی زناشویی اوست؛ تا آنجا که حضرت زهرا(س) از اینکه در تشییع جنازه، پارچه ای روی بدنش افکنده باشد و حجم بدن مبارکش نمایان باشد، ابراز ناراحتی کرد. اما همه اینها، به معنی انزوا و گوشه گیری زنان نیست؛ بلکه در مقام ضرورت، زن میتواند، بلکه باید میداندار تلاشهای اجتماعی و فرهنگی و دینی باشد؛ چنانکه حضرت زهرا سلام الله علیها، خود در احقاق حق امیرالمونین علی(ع) از هیچ کوششی دریغ نفرمود.»

منبع : سایت پایگاه اطلاع رسانی حوزه    

  • گروه خبری : اخبار فوری,روابط عمومی,اخبار اختصاصی,رویدادها,اطلاعیه ها,گزارشات تصویری
  • کد خبر : 82097
حدیث فرحناک
خبرنگار

حدیث فرحناک

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/11/02 10:54